فیلتر مقالات

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران مقالات

چطور داستان‌هایی درخشان بنویسیم؟

چطور داستان‌هایی درخشان بنویسیم؟

نویسنده : زهرا کبیری

اندی پرنتیس، نویسنده‌ی کتاب‌های کودک و نوجوان در انتشارات آزبورن است. او هشت توصیه برای بچه‌های علاقه‌مند به نویسندگی دارد که در ادامه می‌خوانید:

یک: دنبال یک ایده‌ی بی‌نقص نگرد! فقط شروع کن و بنویس.
دو: شاید احساس کنی که همه‌اش در حال اشتباه کردن هستی، ولی این واقعاً اهمیتی ندارد. اشتباه کردن یک اتفاق طبیعی است و همه‌ی نویسندگان در طول نوشتن داستان اشتباهاتی می‌کنند.
سه: به مطالعه کردن ادامه بده. خواندن کتاب برای هر نویسنده‌ای واجب است. درواقع با این کار سوخت موشک ِ نویسندگی‌ات را تأمین می‌کنی.
چهار: یک دفترچه همیشه با خودت داشته باش. برای نوشتن نیاز به ایده داری. با خودت دفترچه داشته باش تا ایده‌هایی که به ذهنت می‌آید آنجا بنویسی و فراموششان نکنی.
پنج: این توصیه‌ی ساده‌ای است. ادامه بده! مثل هر کار دیگری هرچه بیشتر بنویسی، در کارت بهتر خواهی شد. تمرین کردن همیشه جواب می‌دهد!
شش: ایده‌های خوب را قرض بگیر و مال خودت کن! از اینکه طرح‌های داستانی یا شخصیتهای کتاب محبوبت را برداری و روی آنها کار کنی نترس.
هفت: وقتی داستانت تمام شد آن را برای مدت کمی داخل یک کشو بینداز. وقتی آماده بودی دوباره برگرد و با دید تازه به آن نگاه کن. اینطوری می‌توانی بفهمی که کدام بخش داستانت خوب شده و کدام قسمت جای کار دارد.
ممکن است فکر کنی که نوشتنِ دوباره و دوباره و دوباره‌ی یک داستان کار وحشتناکی است! من یکبار داستانم را پنج بار بازنویسی کردم، اما خوشحالم چون داستانم خیلی بهتر شده.
توصیه‌ی آخرم این است: اگر از نوشتن خسته شدی بلند شو راه برو. اگر در مدرسه‌ای تا زنگ تفریح صبر کن و بعد برو حیاط. اگر در خانه‌ای از بزرگترت بخواه تو را به پارک ببرد. این کار واقعاً جواب می‌دهد. راه رفتن می‌تواند ایده‌های عالی و جدیدی به تو بدهد.

  • آموزش نویسندگی