فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

بهترین قصه‌گو برنده است

علوم انسانی

مترجم : زهرا باختری

این کتاب ما را با شگردهای مؤثر قصه‌گویی در کسب و کار آشنا می‌کند. این کتاب به ما نشان می‌ دهد چطور با سرمایه‌گذاری روی داستان سود کنیم، چطور با قصه در هر موقعیتی به همکاری و تعامل‌مان با دیگران بیفزاییم و از درگیری‌ها دور بمانیم. «بهترین قصه‌گو برنده است» سه فصل دارد و هر فصل حاوی تمرین‌ هایی است برای کمک به پیشرفت در قصه‌گویی. در فصل اول با قصه‌اندیشی و پرورش ذهن برای گفتن قصه‌ های برنده آشنا می‌شویم. فصل دوم به ما کمک می‌کند توجه‌مان به شش نوع قصه‌ای که هر روز می‌گوییم جلب شود تا با بررسی و شناخت آن‌ ها قصه‌های مؤثرتری در زندگی بگوییم. و در فصل آخر فوت کوزه‌گری را یاد می‌گیریم و آماده می‌شویم از قصه‌ ها بهترین استفاده را در کسب و کارمان ببریم!

《بهترین قصه‌گو برنده است》را نشر اطراف با ترجمه‌ی زهراباختری منتشر کرده است.



ارسال دیدگاه

 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

قصه‌هایی را که در ذهن و محیط اطرافتان نقش بسته‌اند بررسی کنید. نمی‌توانید قصه‌ای با مضمون امید، اعتماد و صداقت را مثل کاغذ دیواری روی قصه‌های با مضمون سرخوردگی، تنش و بدبینی بچسبانید.
قصه‌های جدید مثل رنگ پایه‌آب روی سطح لعابی‌اند و بلافاصله از روی قبلی کنده می‌شوند.

1398-12-20
 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

اگر واقعا می‌خواهید قصه‌ای بگویید که برنده باشد، اول آن قصه و استعاره‌های رایجی را که ذهن‌ها را تسخیر کرده‌اند و و اقعیت را شکل داده‌اند شناسایی کنید و بشنوید. با قصه‌های شروع کنید که به خودتان می‌گویید.
جالب است که ببینید چقدر می‌توانیم از قصه‌های جاری در زندگی‌مان، بی‌خبر باشیم. قصه‌ی شما چه این باشد که «زندگی مثل یک جعبه‌ی شکلات است، نمی‌دانی چه در انتظارت است!» و چه این باشد که «لعنت به این زندگی!» به هر حال شما عقایدتان را در قالب قصه‌ها و استعاره‌ها با خود به این طرف و آن طرف می‌برید.
برای اینکه آدم‌ها را در همان جایی که هستید ملاقات کنید اول باید بدانید خودتان کجایید.

1398-12-20
 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

قصه‌ها تجربه‌هایی حسی در ذهن به‌وجود می‌آورند که واقعیت را خیلی بهتر از اعدادِ نوشته‌شده روی نمودار ستونی نشان می‌دهد!

1398-12-20
 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

ابتدا به نظر می‌رسد که ایده‌های خلاقانه منحرف‌اند چون... خب، چون منحرف‌اند. خلاقیت ذاتاً انحراف از هنجار است. برای برانگیختن نتیجه‌گیری‌های جدید و در نتیجه رفتارهای جدید در یک مخاطب متفاوت یا مخالف، یا باید داده‌های جدید داشته باشیم یا قالب جدیدی برای داده‌های قدیمی ارائه کنیم. به هر حال شما باید از یک هنجار قدیمی سرپیچی کنید.

1398-12-20
 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

وقتی با قصه گفتن احساسات افراد را برمی‌انگیزید، احساساتشان را به مسیر خاصی هدایت می‌کنید. قصه‌ها در سطح اجتماعی همان‌قدر اثر دارند که «توجه» در مغز ما اثر می‌گذارد.

1398-12-20
 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

وقتی با قصه گفتن احساسات افراد را برمی‌انگیزید، احساساتشان را به مسیر خاصی هدایت می‌کنید. قصه‌ها در سطح اجتماعی همان‌قدر اثر دارند که «توجه» در مغز ما اثر می‌گذارد.

1398-12-20
 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

خیلی از مردم پیش خودشان می‌گویند: «من قصه‌گوی خوبی نیستم» این حرف درست نیست! اگر نفس می‌کشید، پس قصه‌گو هم هستید بلکه قصه‌گوی بااستعدادی هم هستید!

1398-12-20
 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

یک قصه‌ی منسجم و قدرتمند طوری توجه افراد را جلب می‌کند که کمتر کسی می‌تواند از آن بگذرد. وقتی به اسم کتاب «به فیل فکر نکن» توجه کنید، هرچه‌قدر هم تلاش کنید باز هم نمی‌توانید به فیل فکر نکنید. در مورد قصه‌ها هم همین‌طور است.

1398-12-20
 Ziba_Heidari

Ziba_Heidari

«بهترین قصه گو برنده است» یک عنوان مناسب برای کتابی است که قصد دارد برایمان از جادوی قصه در ارتباطات بگوید. هرچند زیرعنوان فارسی کمی ذهن را منحرف می کند: «چطو با قصه کسب وکارتان را رونق دهید». درست است که این زیرعنوان صاحبان کسب وکارهای مختلف را به خرید این کتاب ترغیب می کند (که اگر این کار را بکنند، صددرصد کار درستی کرده اند ) اما از طرف دیگر خیلی ها ممکن است قید مطالعه ی این کتاب را بزنند و به این ترتیب افراد بسیاری از کسب آگاهی درباره ی قدرت و تاثیرگذاری قصه و قصه گویی بی نصیب می مانند. به همین دلیل، به نظرم زیرعنوان انگلیسی بسیار مناسب تر است: »How to use your own stories to communicate with power and impact« «چطور با قصه هایتان ارتباطی موثر و قدرتمند برقرار کنید» بله این دقیقا همان چیزی است که از این کتاب خواهید آموخت. با مطالعه ی این کتاب درمی یابید چطور با استفاده از قصه گویی به انسان تاثیرگذاری تبدیل شوید. این کتاب به شما می گوید تفاوتی ندارد که به دنبال برقراری ارتباط دوستی هستید یا می خواهید برای کالا یا خدماتتان مشتری جذب کنید. به هرحال قصه ها به شما کمک می کنند با قدرت و تاثیرگذاری بیشتری این کار را انجام دهید. در قسمت هایی از این کتاب می خوانیم: «وقتی با قصه گفتن احساسات افراد را برمی انگیزید، احساساتشان را به مسیر خاصی هدایت می کنید. قصه ها در سطح اجتماعی همان قدر اثر دارند که «توجه» در مغز ما اثر می گذارد.» «یک قصه ی منسجم و قدرتمند طوری توجه افراد را جلب می کند که کمتر کسی می تواند از آن بگذرد. وقتی به اسم کتاب «به فیل فکر نکن» توجه کنید، هرچه قدر هم تلاش کنید باز هم نمی توانید به فیل فکر نکنید. در مورد قصه ها هم همین طور است.» آنت سیمونز نویسنده ی کتاب «بهترین قصه گو برنده است» که به عنوان موسس مرکز مشاوره ای برای گروه ها و سازمان ها هم شناخته می شود، در قسمتی از این کتاب می گوید: «خیلی از مردم پیش خودشان می گویند: «من قصه گوی خوبی نیستم» این حرف درست نیست اگر نفس می کشید، پس قصه گو هم هستید بلکه قصه گوی بااستعدادی هم هستید » او 6 نوع قصه را به ما می شناساند: 1)چه کسی هستم 2)چرا اینجا هستم 3)آموزشی 4)بینشی 5)ارزش زیسته 6)می دانم در سرت چه می گذرد و 4 ظرف قصه گویی را در اختیارمان قرار می دهد: 1)زمانی که در کار خود درخشیده اید 2)زمانی که کار را خراب کرده اید 3)یک مربی 4)یک کتاب، یک فیلم یا یک اتفاق جدید و توصیه های مختلفی را گوشزد می کند از جمله جمع آوری ایده از گوشه وکنار زندگی، خاموش کردن منتقد درونی و بروز خود واقعی. در نهایت تمامی این راهکارها، توضیحات، تفسیرها و مثال های مختلف کتاب، به شما یاد می دهد که چطور با چاشنی داستان و قصه پردازی، ارتباط اثرگذارتر و قدرتمندتری داشته باشید. و فرقی نمی کند در این ارتباط می خواهید خودتان را به کسی (یا کسانی) اثبات کنید و یا محصولتان را بفروشید درهرصورت «قصه گویی»، از شما یک برنده می سازد!
#کتاب_ناتمام

1398-12-20

کتاب های مشابه