فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

زوال پدرسالاری

علوم انسانی

مترجم :

پدرسالاری
تربیت خانوادگی
ساختار اجتماعی
۲۶۸ صفحه - رقعی (شومیز)



ارسال دیدگاه

 darya

darya

این کتاب رو صوتی کردم اگه قرار نبود صوتی بشه احتمالا هیچ وقت نمی‌تونستم تمومش کنم چون کتاب جامعه‌شناسیه و مشکلم باهاش مثل مشکلم با کتابای روان‌شناسیه با این‌که به جامعه‌شناسی علاقه‌ی بیشتری دارم اما متاسفانه هیچ کدومشونو روون و راحت نمی‌خونم، معمولا حوصله‌م سر می‌ره چون یه موضوعو انتخاب می‌کنن و هی همونو توضیح می‌دن و خیلی جاها تکراری می‌شه و صفحات زیادی رو باید بخونی تا اصل مطلب رو بفهمی. آخرشم حس می‌کنی انگار اون‌جور که باید حق مطلب ادا نشده.
البته که کتاب خیلی جالبی بود درباره‌ی خیلی چیزا درکنار پدرسالاری صحبت کرده بود مثلا مشکل کم شدن آمار ازدواج و زیاد شدن طلاق و سیاست‌های غلط دولت درمواجهه با این مشکل. مثلا گفته یکی از علل کم شدن ازدواج اینه که خانما تحصیلاتشون نسبت به قبل خیلی بیشتر شده و توقعاتشون بالاتر رفته پس دولت سعی می‌کنه به روش‌های مختلف شرایط رو برای تحصیل خانما سخت‌تر کنه و از طرف دیگه مادر بودن و همسر بودن رو یه تقدس بیش از حد بهش بده ولی متوجه نیست که چه آسیب بزرگی به جامعه‌ی درحال رشد می‌زنه و متوجه نیست که اتفاقا همین ازدواج‌های بدون فکره که آخرش باعث افزایش میزان طلاق می‌شه.
این یه مورد از موارد جالب این کتاب بود البته با خیلیاش موافق بودم و با یه مقداریش مخالف اما خوشحالم که خوندمش شما هم اگه توضیحات من براتون جالب بود حتما بخونیدش.
یه سری مشکلات هم داشت که امیدوارم ناشرش توی چاپ‌های بعدی با استفاده از یه ویراستار خوب برطرفشون کنه. از جمله استفاده از کسره‌های بی‌جا، حتی جایی که احتیاج به مکث و کاما هست و طولانی شدن بیش از حد جمله‌ها جوری که وقتی به فعل می‌رسی، نهاد رو فراموش کردی.

1399-01-21
 darya

darya

بهبود فرایندهای آموزشی و گسترش خدمات بهداشتی و مشاوره‌ای و ارتقاء شاخص‌های توسعه‌ی انسانی در بین زنان و جوانان، بر وضعیت تک تک افراد جامعه و خانواده‌ها تاثیرگذار است؛ برای مثال آموزش مهارت‌های اجتماعی مانند مهارت‌های تصمیم‌گیری، حل مساله، ارتباطات و حل تعارض‌ها می‌تواند شهروندان را در کلیه‌ی زمینه‌ها از جمله در زمینه‌ی مناسبات خانوادگی یاری دهد. آموزش عمومی باید از یک سو به دانش‌آموزان امکان بیان خویش، خود ابرازی و تحقق نفس را بدهد و از سوی دیگر با گسترش بازی‌ها و تعاملات گروهی به آنان یاد بدهد که چگونه در هنگام تعارض بتوانند با همدلی و مسئولیت‌پذیری و در نظر گرفتن منافع هم‌دیگر و در یک فرایند گفت‌وگوی دوسویه، مشکلات ارتباطی خود را حل کنند. در مدارس باید گفت‌وگو و کار گروهی در بین دانش‌آموزان تقویت شود، آموزش و اوقات فراغت باید با خانواده‌ها پیوند پیدا کند. رابطه‌ی آموزش و زندگی باید تقویت شود زیرا آموزش اخلاقیات مدنی و توسعه‌ی نگرش‌های میان فرهنگی از طریق مدارس و رسانه‌ها در بهبود وضعیت خانواده موثر است.
۲۵۴ و ۲۵۵

1399-01-21

کتاب های مشابه