فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

فرزند پنجم

ادبیات

مترجم : مهدی غبرایی

کتاب، قصه زوجی را تعریف می‌کند که معنای خوشبختی را در تشکیل زندگی، بچه‌دار شدن، مهمانی گرفتن و خلاصه سرگرم بودن می‌دانند. همه چیز همان‌طور که می‌خواهند در زندگی‌شان پیش می‌رود تا اینکه پنجمین فرزند خانواده که به هیچ وجه نرمال نیست، به دنیا می‌آید. تولد این فرزند زندگی آن‌ها را از مسیر اصلی خارج می‌کند. این کتاب در سال ۲۰۰۷ برنده جایزه نوبل ادبیات شده است. روایت «دوریس لسینگ» در کتاب «فرزند پنجم» ساده و دلچسب است. یک راویِ سوم شخص گه گاهی به ذهن شخصیت می‌رود اما فاصله‌ی خودش را با خوانشگر حفظ می‌کند. «دوریس لسینگ» که در سال 2007 میلادی برنده‌ی جایزه‌ی نوبل ادبیات شد، کتاب دیگری دارد با عنوان «بن در جهان» که جناب «مهدی غبرایی» در مقام مترجم، این اثر را قسمت دوم رمان «فرزند پنجم» دانسته است. «دوریس لسینگ»، نویسنده‌ی کتاب «فرزند پنجم» در کرمانشاه به دنیا آمده است. این نویسنده‌ی بریتانیایی، یازدهمین زنی است که توانسته جایزه‌ی نوبل ادبیات را به دست بیاورد. مادر لسینگ پرستار و پدر ایشان افسر ارتش استعماری بریتانیا بود که پس از بازنشستگی به علت جراحت در جنگ جهانی اول، در بانک شاهنشاهی ایران در کرمانشاه کار می‌کرد.

موضوع(ها):
داستان‌های انگلیسی - قرن 20م.



دوریس لسینگ
دوریس لسینگ دوریس می لسینگ (به انگلیسی: Doris May Lessing) (زاده ۲۲ اکتبر ۱۹۱۹ — درگذشته ۱۷ نوامبر ۲۰۱۳) نویسندهٔ صوفی و فمینیست انگلیسی و برنده جایزه ادبیات نوبل در سال ۲۰۰۷ میلادی بود.

ارسال دیدگاه

 Maryam

Maryam

من دو ستاره بهش میدم و حرف خاصی درموردش ندارم.
فقط یه نکته که در این داستان و اکثر داستان‌ها و زندگی‌هایی که دیدیم نظرمو جلب کرد. اونم نقش پدر و مادر بود. چیزی که در اینجا دیدیم یک پدری که تنها و تنها وظیفه‌ش پول درآوردن بود و عملا هیچ نقشی در مصیبت‌های هریت نداشت. هریت به تنهایی مشکلات بارداری رو می‌کشید، به تنهایی بچه‌ها رو بزرگ می‌کرد، به تنهایی غصه‌های بن رو می‌خورد و دست آخر چی نصیبش میشد؟ سرزنش‌های اطرافیانش!
من دیگه صحبتی ندارم :|

1399-01-02

کتاب های مشابه