فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

زنی با موهای قرمز

ادبیات

مترجم : مژده الفت
.

کتاب مو ‌قرمز آخرین رمان منتشر شده‌ی اورهان پاموک نویسنده‌ی ترک‌تبار است که در سال ۱۹۲۵ نوشته شده است. پاموک رمان‌نویس آثاری چون «نام من سرخ» و «شوری در سر»، در این رمان قصه‌ای بی‌نهایت متفاوتی روایت می‌کند که یک تکه‌اش برآمده از قصه‌ی رستم و سهراب فردوسی است و تکه‌ی دیگرش از اُدیپوس شهریار سوفوکل.
رمان درباره‌ی پسری است فقیر در سال‌های دهه‌ی هشتاد میلادی ترکیه که پدرش به خاطر فعالیت‌های چپ‌گرایانه‌اش در زندان نظامی‌ها بوده و حالا هم آن‌ها را رها کرده. او برای تأمین پول کلاس‌های کنکورش ناچار است کار کند. اولین‌بار در یک کتاب‌خانه شروع به کار می‌کند. پس از آن بنابر توصیه‌ای به کار چاه‌کنی مشغول می‌شود. از دیگر قهرمانان رمان، می‌توان به خیری بیک اشاره کرد که قصد دارد یک کارخانه نساجی تأسیس کند، اما برای این کارخانه در منطقه کار حفاری لازم است. چون در آن زمان حفاری مکانیزه وجود نداشت به چاهکن مراجعه می‌کند و کار را به «اوستا محمود» برای پیدا کردن آب واگذار می‌کند. اوستا محمود به همراه جم و علی، کار حفاری را آغاز می‌کنند. در یک زمان کوتاه جم که به اوستا محمود وابستگی پیدا کرده و با دلبستگی شدیدی به او، او را مثل پدرش می‌بیند. کار پیدا کردن آب در منطقه احداث کار خانه نساجی به درازا می‌کشد و جم با زنی با موهای قرمز روبرو شده و عاشق او می‌شود و... .
این کتاب در ایران توسط نشر چشمه و با ترجمه‌ی عین‌له غریب و در سال ۱۳۹۵ چاپ گردید.

فروغ فرهی

موضوع(ها):
داستان‌های ترکی - ترکیه - قرن ۲۰م.
۲۶۲ صفحه - رقعی (شومیز) - چاپ ۳ - ۱۰۰۰ نسخه ISBN: ۹۷۸-۶۰۰-۷۱۴۱-۸۱-۶
تاریخ نشر:۹۶/۰۲/۳۰ قیمت :۱۸۰۰۰۰ ریال
كد دیویی:۸۹۴.۳۵۳۳ زبان كتاب:فارسی محل نشر:کرمان - کرمان



اورهان پاموک
اورهان پاموک فرید اورهان پاموک متولد ۷ ژوئن ۱۹۵۲ نویسنده و رمان‌نویس اهل کشور ترکیه است.

کتاب صوتی

نوار
نوار
لینک خرید از نوار

قسمتی از کتاب

وقتی صاحب‌خانه‌ی مسن و دنیادیده متوجه شد مدتی است تقویم را نگاه می‌کنم، آمد کنارم. از او پرسیدم این نقاشی چیست. گفت صحنه‌ای از شاهنامه است که در آن رستم پس از کشتن سهراب او را در آغوش گرفته. در نگاهش غروری بود که می‌گفت «چه طور نمی‌دانید؟» فکر کردم ایرانی‌ها مثل ما ترک‌ها نیستند که به خاطر گرایش به غرب شاعران و افسانه‌های قدیمی‌شان را فراموش کرده باشند.