فیلتر کتاب

(نوشتن یک کلمه از عنوان کافیست)

لک لک بوک

برترین کاربران کتاب

داستان‌های تولد

ادبیات

مترجم :

معرفی کتاب داستان‌های تولد
هاروکی موراکامی در در کیوتو ژاپن به دنیا آمد. کارهای او جوایز متعددی را از جمله جایزه جهانی فانتزی، جایزه بین‌المللی داستان کوتاه فرانک اوکانر، جایزه فرانتس کافکا و جایزه اورشلیم را دریافت کرده‌است و میلیون‌ها نسخه از آن در خارج از کشور خودش به فروش رفته‌اند. مهم‌ترین اثر موراکامی «کافکا در ساحل» است که توانست در فهرست پرفروش‌ترین‌های نیویورک تایمز قرار گیرد. شاید چیزی که آثار موراکامی را از دیگران متمایز می‌کند، استفاده او از عناصر بومی و فرهنگی ژاپن است که در جابه‌جای نوشته‌هایش به خوبی دیده می‌شود. داستان‌های موراکامی اغلب سرنوشت‌باور، سوررئالیستی و دارای تم تنهایی و ازخودبیگانگی است. استیون پول از روزنامه گاردین، موراکامی را به خاطر دستاوردها و آثارش در بین بزرگ‌ترین نویسندگان قرار داده است.
کتاب «داستان‌های جشن تولد» مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه انگلیسی با مضمون روز تولد از دوازده نویسنده شناخته شده است. در این کتاب داستانهایی از کاترین براش، ریموند کارور، کلر کیگان، دانیل لاینز، پل ترو، اتان کانین، ویلیام تره ور، آندرآ لی، دنیس جانسون، لیندا سکسون، دیوید فوستر والیس، کلر کیگن، لوییس رابینسون، و خود هاروکی موراکی به چشم می‌خورد. «جشن تولد»، «حمام»، «نزدیک لب آب»، «گردش»، «کیک تولد»، «فرشته رحمت»، «بیست سالگی»، «بازی تاس»، «دان دان»، «سواری» و... عنوان برخی داستان‌های کتاب است.
داستان‌ها روایت آدم‌هایی است که یک بار در زندگی‌شان به یاد این روز می‌افتند؛ روزی که یک گام به پیش می‌روند، می‌خندند، احساس پیری می‌کنند، یا به حجم تجربه‌هایشان نگاهی می‌اندازند. نگاه داستان‌نویسان جهان به این موضوع نگاهی خواندنی است، اما خواندنی‌تر از همه، جست‌وجوی این نگاه است که هاروکی موراکامی استاد آن است. داستان‌ها با معرفی کوتاهی از نویسنده همراه است و قرار دادن داستان‌هایی با موضوع ثابت در یک مجموعه، نشان می‌دهد که نویسندگان مختلف چطور به موضوعی واحد، از زاویه‌ای متفاوت نگاه می‌کنند.
این مجموعه نخستین بار در سال 2002 منتشر شد. این کتاب در ایران با عنوان «داستان‌های جشن تولد»، به ترجمه‌ی اسدالله امرایی/ نشر قطره و تحت عنوان «داستان‌های تولد با ترجمه‌ی فرحناز حائری و احسان کیانی/ نشر حرفه هنرمند به چاپ رسیده است.
سودابه امیری

داستان‌های کوتاه - مجموعه‌ها
۱۸۴ صفحه



قسمتی از کتاب

من روز ۱۲ ژانویه سال ۱۹۴۹ پا به عرصه‌ی زندگی این دنیا گذاشتم، یعنی به نسل انفجار جمعیتِ کودکان تعلق دارم. جنگ طولانی دوم جهانی سرانجام به پایان رسیده بود و آن‌هایی که به‌هرحال جان سالم به در بردند، نگاهی به دوروبرشان انداختند، نفس عمیقی کشیدند، ازدواج کردند و شروع کردند به بچه درست کردن، بچه پشت بچه. طی چهار پنج سال بعد از جنگ جمعیت دنیا زیاد شد ـ در واقع منفجر شد. طوری که سابقه نداشت. من یکی از آن بچه‌های گمنام و بی‌شماری بودم که در آن دوره به دنیا آمدند...

کتاب های مشابه